1139  Budapest, Frangepán u. 9.

Tel.: 06-1-450-2970


VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK


Az Axico Informatikai Kft.-nél közvetlenül történő vásárlásokra a következő feltételek érvényesek:

Termékválaszték
Termékválasztékunk webáruházunkban, illetőleg a honlapunkon megjelenített termékek esetében is előzetesen írásbeli ajánlatkérés alapján elérhető.

A termékek leírásában szereplő műszaki paramétereket a gyártóktól vesszük át, melyek tájékoztató jellegűek és a gyártó előzetes bejelentése nélkül is változhatnak. Minden vásárlás előtt a legszélesebb körű tájékoztatást és szaktanácsadást biztosítjuk Vásárlóink részére. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy forgalmazott termékeink a gyártó által előírt paramétereket teljesítik, így a termék egy elképzelt feladatra való alkalmatlansága, illetve az ezzel kapcsolatos esetleges vevői elégedetlenség nem tartozik a műszaki támogatás vagy a jótállási kötelezettségek körébe. Üzletünkben új eszközöket forgalmazunk, ezért termékeket nem áll módunkban visszavásárolni.

Árak
Árainkat szóbeli, illetve írásbeli megkeresés esetén forintban illetve külföldi devizában határozzuk meg. Árajánlatunk minden esetben tartalmazza a várható szállítási időt. Az írásos árajánlatban szereplő árakat az érvényességi határidőig tartjuk.

Megrendelés
A raktáron tartott termékekre szóban, telefonon, írásban fogadunk el megrendelést. Egyedi, speciális termékek csak írásban rendelhetők. Írásbeli megrendelést írásban igazolunk vissza. Az Axico Kft. egyedi rendelések esetében csak olyan határidőig fogadja el a rendelés törlését, amíg beszállító partnere anyagi és jogi következmények nélkül elfogadja a rendelés lemondását. Amennyiben a beszállító lemondási díjat, szállítási és kezelési költséget számít fel, azt az Axico Kft jogosult a Vevőre áthárítani. Amennyiben a beszállító a rendelés törlését elutasítja, Vevő köteles az árut átvenni, és a vételárat megfizetni.

Szállítási határidő
A szóban megrendelt termékeknél munkatársaink tájékoztatást adnak a rendelkezésre állásról, amennyiben a termék nincs raktáron, a várható beérkezésről. Az írásbeli árajánlat a megrendeléstől számított beérkezést, a visszaigazolás a tényleges rendelkezésre állást tartalmazza. Amennyiben a termék a visszaigazolásban szereplő határidőnél három nappal később kerülhet csak leszállításra, az Axico Kft. szóban, kérés esetén írásban értesíti partnerét a beérkezés idejének módosulásáról.

Áruátvétel, házhoz szállítás
Az áruk általános esetben az Axico Kft. székhelyén (1139 Budapest, Frangepán utca 9.) vehetők át. Kérésre külön megállapodás alapján az árut házhoz szállítjuk.

Fizetés módja
Készpénzzel, valamint előre utalással. Intézményi végfelhasználók esetén, amennyiben átutalással kívánnak fizetni, szükség van külön megállapodás (Szállítási szerződés) kötésére. Viszonteladóinkkal a fizetés feltételeit a viszonteladói megállapodás tartalmazza. Átutalás esetén az áru ellenértékének az Axico Kft. bankszámlájára érkezéséig a tulajdonjogot fenntartjuk.

Egyebek
A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az érvényesek.