1139  Budapest, Frangepán u. 9.

Tel.: 06-1-450-2970

Szerver Üzletág - Supermicro

Az Axico Kft. 2004-óta a Supermicro szerverek hivatalos magyarországi disztribútora.

A Supermicro szerverek teljes választékával állunk viszonteladóink rendelkezésére a workstation megoldásoktól kezdve a HPC (High-performance computing) vagy data center megoldásokig.


Szerver – storage üzletágunk biztosítja partnereinknek, hogy az általunk forgalmazott részegységek, berendezések és kész megoldások felhasználásával versenyképes termékeket és szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Beszállítóink saját szakterületükön, a világon piacvezető pozíciót töltenek be, ez garantálja, hogy az általunk forgalmazott termékek nagy megbízhatóságú, magas kompatibilitási szintet képviselnek. Valljuk, hogy a felhasználó számára a legfontosabb adatainak biztonságos mozgatása és tárolása, valamint hosszú távú megőrzése. Gazdaságosság és hatékonyság szempontjából mindig az optimális megoldást javasoljuk partnereinknek. Nagy figyelmet fordítunk környezetünk védelmére is, termékeink a nagy adatsűrűség mellett szinte kivétel nélkül nagy energiahatékonyságúak.

Az Axico Kft. Supermicro szerverek hivatalos magyarországi disztribútora és elkötelezett partnere.A Supermicro portfóliójában szereplő összes szerveres megoldás kapható nálunk, és beszerzésüket rövid határidővel tudjuk vállalni.

 

Elérhetőségek:

Polányi Csaba

üzletág felelős 
Központi szám: +36 (1) 450-2970
Mobil: +36 (20) 572-7952
sales@axico.hu
polanyi.csaba@axico.hu

Pergel Balázs

termékfelelős Mobil: +36 (20) 929-36-11
sales@axico.hu
pergel.balazs@axico.hu

Hírek és újdonságok

Ha 5G platform, akkor Supermicro

Supermicro SYS-1019P-FHN2T

További újdonságok