1139  Budapest, Frangepán u. 9.

Tel.: 06-1-450-2970

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy digitális fotó üzletágunk 2021. január 1. napjától önálló cégként, Axico Digital kft. néven látja el tevékenységét, részletek a www.axico-digital.hu weboldalon. Munkatársaink  változatlanul várják a megrendeléseket a korábbi elérhetőségeiken! 

Szerver megoldások

Az Axico Kft. a Supermicro szerverek hivatalos magyarországi disztribútora és elkötelezett partnere.

Az Axico Kft. 2004-óta a Supermicro szerverek hivatalos magyarországi disztribútora. A Supermicro szerverek teljes választékával állunk viszonteladóink rendelkezésére, a workstation megoldásoktól kezdve a HPC (High-performance computing) vagy data center megoldásokig. 

Szerver – storage üzletágunk biztosítja partnereinknek, hogy az általunk forgalmazott részegységek, berendezések és kész megoldások felhasználásával versenyképes termékeket és szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Beszállítóink saját szakterületükön, a világon piacvezető pozíciót töltenek be, ez garantálja, hogy az általunk forgalmazott termékek nagy megbízhatóságú, magas kompatibilitási szintet képviselnek. 
A Supermicro portfóliójában szereplő összes szerveres megoldás kapható nálunk, és beszerzésüket rövid határidővel tudjuk vállalni.                                 

Bővebben

Hálózati megoldások

Hálózati üzletágunk hálózatok, informatikai eszközök, videós megoldások hatékony üzemeltetésében nyújt segítséget.

Célunk Vevőink minél teljesebb kiszolgálása érték-hozzáadott, korszerű megoldásokkal. Üzletágunk termékeit kiváló minőség, magas ár-érték arány jellemzi. A kínált termékválaszték széles körben biztosít megoldásokat a felmerülő hálózati, távfelügyeleti, kábelezési és csatlakoztatási feladatokra valamint a lekülönbözőbb videójel továbbítási megoldásokra.
 
Az Axico Kft. által kínált hálózati megoldásokra beszállítónk az amerikai BlackBox Network cég, mely eszközeit használja az amerikai hadsereg, valamint kórházak és biztonsági cégek is szívesen alkalmazzák. Cégük kínálatában Avocent termékek, egyedi Optikai kábelek, Great Lakes rack szekrények, különböző hálózati kiegészítők is megtalálhatók. A főbb keresett termékcsoportok: szervertermi és asztali KVM menedzsment, központosított szervermenedzsment, LCD konzolok, tápmenedzsment, távfelügyelet és távérzékelés, optikai kábelezés, adat- és videojelek átvitele nagy távolságra UTP kábelen optikán, különleges kábelek és csatlakozók videófal megoldások, rack szekrények. 
Hivatalos magyarországi disztribútorként a gyártó összes terméke rövid határidővel beszerezhető.

Bővebben

Logisztikai megoldások

Az Axico Kft. a Supermicro szerverek hivatalos magyarországi disztribútora és elkötelezett partnere.

Disztribúciós belföldi és nemzetközi tapasztalatainkra és kapcsolatainkra alapozva egyre több partnerünk részére végzünk projectjeikhez komplett anyagbeszerzéseket, nyújtunk logisztikai segítséget. Legyen szó hálózatépítésről, szervertermek teljes berendezéséről, szerverek, szerver-menedzsment eszközök beszerzésről, a lehető legjobb, leggazdaságosabb konstrukcióban valósítjuk meg.

Büszkék vagyunk, hogy a Nokia Siemens Network TraffiCom Kft. minket választott partnernek – projectjei és karbantartási feladatai ellátásához folyamatos anyagbeszerzési és raktározási tevékenységet végzünk.

Bővebben

Partnereink