1139  Budapest, Frangepán u. 911.

Tel.: 06-1-450-2970

Ha 5G platform, akkor Supermicro

A Supermicro új SuperServer megoldásaival alacsony bekerülési költségek mellett maximális bővítési lehetőségeket biztosít az 5G hálózatok infrastruktúrájának működtetéséhez. Ehhez hozzájárulnak az innovatív hardver tervezési képességek, valamint a nyílt forráskodú softverek széles skálájának alkalmazhatósága.

Ezek a megoldások már mind elérhetőek az első 5G hálózatra alkalmas, az Intel Xeon második generációs processzorait tartalmazó szervereken, amelyeken Intelligence Edge és egyéb beágyazott alkalmazások is futtathatóak.

A speciális igényű alkalmazási környezetben tökéletes megoldást nyújt az E403-9PFN2T, míg az ellenőrzött környezetben, mint például a mikro adatközpontok és különálló irodai helyszínek a kompakt 1U 1019P-FHN2T SuperServer.5G Technológia képességei

Az 5G hálózatok szélessávú sebességének dramatikus növekedésével és a késleltetés csökkentésével, amit az #Edge computing tovább fokoz, megváltoztatja mindennapi szokásainkat, akár az alkotás, a munka, a játékok, az egészségmegőrzés vagy a bennünket körbevevő világgal való együttműködésünk során.

A #supermicro végponttól-végpontig történő 5G hálózatok működtetéséről részletesen az alábbi linken olvasható: https://www.supermicro.com/en/products/5g

Linkedin: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6622411682016706560/