Garanciális ügyintézés

Garanciális ügyekben forduljanak hozzánk bizalommal! Garanciáikat nyitva tartásunk teljes ideje alatt bejelenthetik és érvényesíthetik. Digitális fényképezőgépeinket, kameráinkat és azok tartozékait GYÁRI garanciával árusítjuk, ezen termékek garanciális bejelentése a gyári garancialapon feltüntetett helyen és időben tehető meg. Ha úgy érzik,hogy a nálunk vásárolt termékük technikai paramétereinek kihasználásával nem boldogulnak, keressenek minket segítségért.

Az általunk értékesített termékekre a mindenkori magyar jog által előírt jótállási szabályok érvényesek (jelenleg a tartós fogyasztási eszközökre min. 12 hónap). Azoknál a termékeknél, ahol a gyártó 12 hónapnál hosszabb jótállási időt (12+nn hónap) vállal, a jótállási idő összevonva tartalmazza a 12 hónap (magyar jogszabályok által előírt) forgalmazói és az “nn” hónap, gyártótól függő jótállás együttes időtartamát.

A 12 hónapos gyári garancia igénybevétele esetén a részletekről kérjen információt munkatársunktól, mert az gyártónként változhat (Pl.: felmerülhet a gyártó telephelyére való oda-vissza szállítás költsége, változó a javítási idő, 12 hónapon túli garanciális csere esetén az új garancia időtartama, stb.). Amennyiben (12 hónapon túl) a gyártó a javítás ill. a csere helyett pénzbeli visszatérítést alkalmaz, csak annak összegét áll módunkban visszatéríteni. A gyártó/szállító jogutód nélküli megszűnése esetén a gyártói garancia nem érvényesíthető.

A gyártó által kibocsátott (központi) jótállási jegy esetén a gyártó által megadott szerviz illetve átvevőhelyen, a központi jótállási (garancia) jeggyel nem rendelkező termékek esetében az Axico Kft. telephelyén érvényesíthető a garanciális igény.

Kérjük, ellenőrizze a vásárlás során a jótállási jegy teljes és pontos kitöltését, mert annak hiányosságai miatt egyes gyártóknál a jótállás érvényét vesztheti. Őrizze meg a vásárlást bizonyító számlát, valamint a termék eredeti csomagolását és tartozékait, mert azt egyes gyártók a jótállási jegy mellett kérhetik.

További információk: Az Olympus Hungary Kft.  Jótállás, szavatosság