Szerver Üzletág – Supermicro

supermicro axico

Az Axico Kft. 2004-óta a Supermicro szerverek hivatalos magyarországi disztribútora.

A Supermicro szerverek teljes választékával állunk viszonteladóink rendelkezésére a workstation megoldásoktól kezdve a HPC (High-performance computing) vagy data center megoldásokig.

Szerver – storage üzletágunk biztosítja partnereinknek, hogy az általunk forgalmazott részegységek, berendezések és kész megoldások felhasználásával versenyképes termékeket és szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Beszállítóink saját szakterületükön, a világon piacvezető pozíciót töltenek be, ez garantálja, hogy az általunk forgalmazott termékek nagy megbízhatóságú, magas kompatibilitási szintet képviselnek. Valljuk, hogy a felhasználó számára a legfontosabb adatainak biztonságos mozgatása és tárolása, valamint hosszú távú megőrzése. Gazdaságosság és hatékonyság szempontjából mindig az optimális megoldást javasoljuk partnereinknek. Nagy figyelmet fordítunk környezetünk védelmére is, termékeink a nagy adatsűrűség mellett szinte kivétel nélkül nagy energiahatékonyságúak.

Az Axico Kft. Supermicro szerverek hivatalos magyarországi disztribútora és elkötelezett partnere.
A Supermicro portfóliójában szereplő összes szerveres megoldás kapható nálunk, és beszerzésüket rövid határidővel tudjuk vállalni.

Supermicro hírek, újdonságok…

3x sebesség SuperMicro TwinPro-val

Energiatakarékos MicroBlade szerverek

A legjobb választás

Elérhetőségek:

Polányi Csaba
üzletág felelős

Központi szám: +36 (1) 450-2970
Mobil: +36 (20) 572-7952
Email: polanyi.csaba@axico.hu