Digifotó Üzletág

digifoto

A Digifotó üzletág a Dohány utca 67. szám alatti telephelyünkön működik, az Olympus Mintabolt és szervizátvevőhely mellett. Az Olympus Mintabolt és szervizátvevőhely az eddig megszokott nyitvatartással és magas szintű kiszolgálással várja kedves ügyfeleinket.

Az Axico Kft. 1993-as megalapítása után nem sokkal, az elsők között kezdte el az Olympus digitális fényképezőgépeinek forgalmazását. 1996-ban az egyre jobban fellendülő digitális fényképezőgép piac egyik legmeghatározóbb szereplőjeként a Nikon és a Sony digitális fényképezőgépei is bekerültek termékválasztékunkba. Folyamatosan növekvő piaci részesedésünk és vásárlóink igényei megkövetelték, hogy további nagy nevű gyártókat vegyünk fel partnereink közé, így kerültek választékunkba a Canon és a Panasonic digitális fényképezőgépei. Digifotó üzletágunk fő profilja a komplett megoldások szállítása a digitális fényképezés egész területén. Az általunk forgalmazott márkák teljes digitális termékskáláját (az otthoni, egyszerűbb kompakt gépektől egészen a profi tükörreflexes digitális fényképezőgépig) nagyrészt informatikai viszonteladóinkon keresztül és intézményi végfelhasználóknak értékesítjük. Sokéves kiemelkedő partneri kapcsolatunknak és magas szintű munkánknak köszönhetően 2009-től pedig a magyarországi Olympus Mintaboltot és a központi szervizátvevőhelyet is cégünk üzemelteti.

A digitális fényképezőgépeken kívül nagy figyelmet fordítunk a kiegészítők széles választékára is. Ma már kiemelt partneri kapcsolatban vagyunk a Hama, Sandisk, Sigma, Lowepro, Delkin termékek forgalmazóival, így biztosítva széles termékskálát és kedvező árakat vásárlóinknak. Folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal és szolgáltatásainkkal biztosítjuk Ügyfeleink teljes körű és magas színvonalú kiszolgálását.

Webáruházaink:

Elérhetőségek:

Balogh Zoltán:
üzletág felelős

Központi szám: +36 (1) 696-0721
Mobil: +36 (20) 932-4381
Email: balogh.zoltan@axico-digital.hu

Beszállítóink: