A Supermicro kibővíti az európai gyártósorait, hogy hatékonyabban tudja kiszolgálni a megnövekedett szerver- és tárhelymennyiséget az EMEA piacokon

A folyamatosan fejlődő és egyre nagyobb igényeket támasztó felhő alapú megoldások hatékonyabb, rugalmasabb kiszolgálását a jelentősen megnövekedett gyártási kapacitás biztosítja. A piacra kerülési idő lerövidül, és ennek pozitív hatásait a vállalati ügyfelek is megtapasztalhatják hamarosan.

A Super Micro Computer, Inc. a vállalati számítástechnika, tárolás, hálózati megoldások és a zöld számítástechnika globális vezetője, egy új, többcélú létesítmény megvásárlásával kibővítette EMEA Operations Parkját s-Hertogenbosch-ban, Hollandiában.

A bővítésnek köszönhetően több területet fog lefedni, mint például a Cloud Center of Excellence (CCoE) – a legkorszerűbb szervert és tároló laboratóriumot az ügyfelek számára, a koncepció rendszereket helyszíni vagy távoli tesztelésre.

A Supermicro széles körű szerver- és tárolási megoldásokat kínál, beleértve a Petascale All-Flash NVMe, a BigTwin ™, a SuperBlade®, a GPU rendszereket, valamint a nagy teljesítményű beágyazott alkotóelemeinek családját, beleértve az – alaplapokat, memóriákat, HDD / SSD-ket, I / O bővítési lehetőségeket stb… Így az ügyfelek konfigurálhatják a rendszereket az igényeikhez.

Az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálást és gyártást tapasztalhatnak, és további együttműködési lehetőségeket fognak élvezni a helyszíni kutatási és tervezési munkatársak bevonásával a piaci igények kielégítése érdekében, mondta Perry Hayes a Supermicro elnöke.