B2B rendelés

Belépés regisztrált felhasználók számára


A B2B rendszerben jelenleg a digifotó üzletág termékei elérhetőek.
Amennyiben szeretne regisztrálni a B2B rendeléskezelő rendszerbe, akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot Balogh Zoltán üzletágfelelőssel.

 Vásárlói tájékoztató az Axico Informatikai Kft. webes B2B rendeléskezelő felületéhez

  • A webes B2B rendeléskezelő az Axico Informatikai Kft. szerződött partnerei számára elérhető, rendelési folyamatot könnyítő szolgáltatás. A hozzáférési jogosultságokat az Axico Informatikai Kft. a felhasználóval közösen kezeli.
  • A webes B2B rendeléskezelő rendszeren keresztül leadott rendelések és foglalások jelenleg kísérleti jelleggel zajlanak, minden rendelésről és foglalásról e-mailen keresztül visszaigazolást adunk, az e-mailes visszaigazolásig a változtatás jogát fenntartjuk. (A webes B2B rendeléskezelő rendszeren keresztül leadott rendelések és foglalások egyenértékűek a más módon, a viszonteladói szerződésben megadott módon történő rendelésekkel és foglalásokkal.)
  • A B2B rendeléskezelő rendszeren keresztül a felhasználó főkategória-alkategória struktúrába rendezve láthatja az Axico Kereskedelmi Kft aktív termékeinek többségét. A rendszer aktuális információval szolgál arról, hogy egy adott termék raktáron van vagy nem, erre az állapotra a doboz, illetve a pirossal áthúzott doboz utal. Az előbbi a raktárról elérhető termékeket jelöli, az utóbbi a megrendelésre értékesített termékeket mutatja.
  • A B2B rendeléskezelő rendszeren keresztül a virtuális kosárba kerülő termékek közül a raktáron lévő termékek a raktárkészlet mértékéig foglalásba kerülnek, a többi termék rendelésként jelentkezik az Axico Informatikai Kft-nél. A foglalás alatt lévő termékek a következő munkanapon elvihetőek.
  • A rendelés alatt lévő termékek elérhetőségéről, szállítási idejéről az Axico Kereskedelmi Kft. munkatársa egy munkanapon belül e-mailen keresztül tájékoztatja sales@axico.hua felhasználót.
  • Kérjük a kosár megrendelése előtt ellenőrizze a kiválasztott termékek fajtáját és mennyiségét. A rendelés érvényesítéséhez a szerződési feltételek elfogadása szükséges. A rendelés véglegesítését a Foglal gombra történő kattintással kezdheti el.

A regisztrációval a felhasználó hozzáférést kap a B2B rendeléskezelő rendszerhez. Egy cégnél több felhasználó is kaphat hozzáférést. A regisztráció után az adott cégnél a további felhasználói hozzáféréseket a felhasználó kezeli a webes felület Adminisztráció funkciójában.

A B2B rendeléskezelő rendszerhez való hozzáféréshez adott regisztráció nem érinti a viszonteladói szerződést, csupán a rendelési módokat egészíti ki. A számlázásra, fizetési módokra és határidőkre, az árakra, a szállítási feltételekre és a rendelés fogadására vonatkozóan a viszonteladói szerződés az irányadó.

 

Az Ön által vásárolt termékek eladójának, a webes B2B rendeléskezelő üzemeltetőjének adatai:
Név: Axico Informatikai Kft.
Székhely: 1139 Budapest, Frangepán u. 11. földszint
Adószám: 11103798-2-41
Közösségi adószám: HU11103798
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-669778
Telefonszám: +36 1 450-2970
Fax: +36 1 351-2576
E-mail: sales@axico.hu